Administratívne priestory na Račianskom Mýte.

Zrekonštruované administratívne priestory v polyfunkčnej budove s výťahom a parkovaním v garáži priamo na Račianskom Mýte v Bratislave. 

Priestor o rozlohe 329 m2 sídli ako jediný na treťom poschodí v budove s výťahom a je rozčlenený na foyer, vlastnú recepciu, kancelárske priestory, zasadaciu miestnosť a sociálne zázemie. 

Štandard priestoru zahŕňa plastové okná s vnútornými žalúziami, klimatizáciu a ústredné kúrenie s reguláciou pre celé poschodie. Budova má vonkajšie zateplenie

V roku 2024 prešiel priestor interiérovými úpravami v rámci ktorých bolo vymaľované a položené nové koberce. Na prízemí je k dispozícií recepcia so súkromnou bezpečnostnou službou. Dve parkovacie miesta v garáži pod budovou umožňujú vstup suchou nohou priamo do súkromných priestorov prevádzky. 

Multifunkčný komplex poskytuje zázemie pre kancelárie, obchodné priestory a tiež rezidenčné bývanie. Priamo v budove sídli banka, reštaurácia, kaviareň, notár a lekárske ambulancie. Známa lokalita Račianske Mýto je frekventovaný dopravný uzol nachádzajúci sa na rozhraní Starého a Nového Mesta. Lokalita umožňuje dobrú dostupnosť a kompletnú občiansku vybavenosť v bezprostrednom okolí. 


Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    104944
  • Predajná cena
    822 500 €
  • Plocha k dispozícii
    329 m²
  • Parkovanie
    k dispozícii dve garážové státia
  • PENB
    A
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.